Despre noi

Curatenie: 10 motive pentru curatenie impecabila


1. Experienta in domeniul curateniei

Galimex este o firma profesionala de curatenie. Incepand cu 1994, ofera servicii specializate de curatenie si intretinere cladiri, acumuland o vasta experienta si imbunatatindu-si calitatea in permanenta. Clientii nostri fideli ne solicita serviciile de curatenie de ani de zile. Avem o gama varianta de clienti carora le oferim servicii de curatenie: de la mici spatii de birouri, pana la cladiri de mari dimensiuni ale unor mari reprezentante internationale, spatii industriale, spitale; apartamente si vile

2. Beneficiati de atentia noastra totala , pe parcursul intregului contract de servicii de curatenie.
Incepand de la personalul de baza, pana la Directorul General, interesul tuturor este permanent si neobosit, pentru toate operatiunile de curatenie . Nu doar la inceput ci de-a lungul anilor, pe parcursul derularii contractului, aveti toata atentia noastra.

3. Abordare activa a problemelor dumneavoastra
legate de curatenie
Scopul nostru este sa va ajutam, sa identificam si sa anticipam necesitatile si cererile speciale legate de curatenie si sa rezolvam eficient orice situatie care apare. Ne rezervam aceasta initiativa, nu trebuie sa luptati cu noi ca sa mearga treaba bine. Managerii Galimex au o valoroasa experienta in domeniul serviciilor de curatenie.

4. Recomandati de clienti

Clientii sunt multumiti de serviciile de curatenie prestate de Galimex si impartasesc si altora aceste informatii . Astfel 60% dintre clientii nostri sunt recomandati.

5 Experienta, echipe si manageri profesionisti in curatenie
Managerii au o bogata experienta in domeniul curateniei. La fel, echipele de personal stabil, perfectionate in curatenie, care sunt angajate de timp indelungat in aceasta companie fac fata eficient oricaror situatii.

6. Metode avansate de curatenie

Galimex foloseste metode rapide si solutii eficace pentru a obtine cele mai bune rezultate. Toate echipamentele si materialele de curatenie folosite sunt atent alese si specifice diferitelor operatiuni de curatenie. Folosind metode avansate obinem rezultate foarte bune si suntem in permanenta rentabili , salvandu-va timp si bani.

7. Accentul pe Sanatate si Siguranta

Pentru noi sanatatea si siguranta Dvs. sunt foarte importante. Concret, toti angajatii firmei noastre specializata in servicii de curatenie sunt atent selectionati sa indeplineasca toate conditiile necesare stabilirii unor relatii de incredere cu clientii nostri. Si nu in ultimul rand, suntem acreditati in ceea ce priveste standardele de management al calitatii, de mediu, de sanatate si securitate in munca

8. Preturi avanajoase pentru curatenie de calitate

Poate ca nu avem cel mai mic pret , dar rezultatele foarte bune fac sa obtinem un foarte bun raport calitate pret la serviciile de curatenie prestate.

9. Preluam grijile dumneavoastra

Pentru ca sa aveti mai mult timp pentru familie si pentru dumneavoastra, noi preluam cu usurinta grija pentru curatenie din prima zi a contractului.

10. Noi ne dorim sa lucram cu dumneavoastra
Noi vrem sa va castigam increderea... Suntem pregatiti sa tratam cu atentie doleantele dumneavoastra legate de curatenie, sa va optimizam necesitatile si sa va facem o oferta corecta. Pentru ca in final sa fiti multumiti si sa spuneti “Mi-au depasit asteptarile”.