Spalare mochete / covoare

Programul de spalare a mochetelor si covoarelor este unul de exceptie. Folosind metode speciale, de curatare umeda si curatare uscata (fara spuma) , covoarele devin curate si uscate foarte repede. Curatarea periodica a covoarelor si mochetelor la 3 si 6 luni, va ajuta sa pastrati covoarele si mochetele curate si frumoase, chiar si a celor de trafic intens. Curatarea periodica prelungeste viata mochetei si imbunatateste calitatea aerului, inlatura aparitia simptomelor alergice sau astmatice.
In regim de abonament periodic sau ocazional, spalarea mochetelor si a covoarelor cu utilaje mecanizate, folosind metode speciale de curatare uscata sau cu spuma, asigura indepartarea murdariei din profunzime. Se folosesc solutii profesionale care asigura pastrarea culorilor si care nu deterioreaza calitatea mochetelor sau a covoarelor. Curatarea petelor de cafea , ceai si indepartarea gumei de mestecat este o necesitate.
Curatarea periodica in mod profesional prelungeste viata mochetei si imbunatateste calitatea aerului, inlaturand aparitia simptomelor alergice provocate de acarieni, microbi, par de animale, spori si bacterii.