Dezinfectie dezinsectie deratizare

Curatenia inseamna de multe ori si dezinfectie, dezinsectie, deratizare. Mijloacele tehnice de care dispunem sunt performante si produsele folosite in dezinfectie, dezinsectie, deratizare sunt de ultima generatie, ecologice, biodegradabile, autorizate si omologate de Ministerul Sanatatii si al familiei, ceea ce permite ca lucrarile ce se desfasoara sa fie executate cu maxim de randament, rapid, fara a crea disconfort si neplaceri prin mirosuri specifice, patarea obiectelor, peretilor, hainelor, remanenta substantelor folosite garantand calitatea lucrarilor prestate.
 
Dezinsectie
Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor
(insectelor), care sunt purtatoare si transmitatoare (direct sau indirect) a bolilor infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale.

Astfel, dezinsectia este de foua feluri:
- profilactica (preventiva), cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii daunatorilor. Are un cararcter permanent, acest tip de dezinsectie facandu-se o data la 3 luni.
- terapeutica (de combatere), cu scopul de a distruge si a indeparta insectele. Se realizeaza in mod repetat asupra focarului, la intervale de 10-14 zile, fiind urmata de dezisectia profilactica. Folosim substante de maxima eficacitate produse de firme de top din domeniu. Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Substantele pe care le utilizam in activitatea de dezinsectie se regasesc in lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar umana. Spectru de actiune: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite (plojnite), paienjeni, termite, daunatori depozite si larve.
 
Dezinfectie
Dezinfectia este o metoda a igienei, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. In afara de curatenia mecanica, care se impune in fiecare spatiu, dezinfectia se realizeaza: - preventiv (profilactic) - care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care, in mod normal, constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor. - de necesitate - care se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar. Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspindirea in masa a bolilor transmisibile.
 
Deratizare
Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Deratizarea - distrugerea rozatoarelor daunatoare - are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Folosim substante de maxima eficacitate produse in afara tarii noastre. Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare se regasesc in lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar umana.